Menu
Menu
Menu
Menu

Aanbod en beeldpakketten

Capturing moments, creating memories
― Het Gouden Geluk
Pregnancy     ⸺     Motherhood

AANBOD

Lovebirds     ⸺     Family
Laten we de tijd nemen om momenten vast te leggen en herinneringen te creëren,
Niet alleen voor onszelf maar ook voor de generaties die na ons komen.

"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes." 
─  Marcel Proust
PAKKET 1

THE LEGACIES

Voor wie?

Voor alle moeders, koppels en gezinnen: Het Gouden Geluk biedt een moment van stilte om liefde en warmte te omarmen, geluksmomenten vast te leggen en tastbare herinneringen te koesteren voor toekomstige generaties.
Inclusief

→  Digitale stijlgids
→  Gebruik van de cliënt closet
→  Een geweldige shootervaring
→  Persoonlijke online galerij met wachtwoord
→  15 Digitale beelden in hoge resolutie
→  Een variatie tussen kleur en zwart-wit beelden

* Mogelijkheid om extra digitale beelden aan te kopen
* Vanaf vijf personen €25 p.p. extra

Investering

Vanaf €275,-
Shoot boeken

EMBRACE YOURSELF

pakket 2
Voor wie?

Voor de vrouw die zichzelf wilt omarmen met zelfliefde. Dompel jezelf onder tijdens deze shoot en voel je zelfvertrouwen groeien. Dit is hét ultieme cadeau voor jezelf!

Samen creëren we de ruimte om op een serene manier los te breken van negativiteit. Vinden we schoonheid binnen onszelf en laten we twijfels en onzekerheid varen.

We vieren ons lichaam
Accepteren onze rondingen
Kussen onze littekens
En zijn trots op elke transformatie
Inclusief

Kennismakingsgesprek (indien gewenst) ←
Je favoriete playlist  ←
Een onvergetelijke shootervaring ←
Max. 3 kledingwissels  ←
Persoonlijke online galerij met wachtwoord  ←
15 Digitale beelden in hoge resolutie  ←
Een variatie van kleur en zwart-wit beelden  ←

Mogelijkheid om extra digitale beelden aan te kopen *
INVESTERING

Vanaf €275,-
Shoot boeken
PAKKET 1

FAQ

Wat zijn de openingstijden?
Ik ben vrij flexibel waardoor ik geen vaste dagen of tijdstippen kan doorgeven. Daardoor werk ik enkel op afspraak en raad ik aan om contact op te nemen. 
Hoe kan ik een afspraak maken?
Via het contactformulier, sociale media of op het nummer 0485472674 om te vragen wanneer ik beschikbaar ben. Wel vraag ik je nadien om het contactformulier op de website alsnog in te vullen zodat ik alle gegevens heb.
Op welke dagen kan ik een afspraak maken?
Ik werk voornamelijk op maandag, dinsdag, woensdagnamiddag, zaterdagavond en zondag. Mijn beschikbaarheid is wel afhankelijk van mijn werkuren in het kapsalon en de geboekte afspraken die al in mijn agenda staan. Wil je weten of jouw plekje nog beschikbaar is? Neem contact op en we bespreken het samen!
Hoe kan ik je het beste bereiken?
Ik ben te bereiken per e-mail ([email protected])
Op Instagram en Facebook maar bellen kan natuurlijk ook (0485472674).
We willen je graag boeken als onze fotograaf. Hoe gaat dat in zijn werk?
Wat leuk! Vul het contactformulier op de website in om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Als ik nog beschikbaar ben, dan leer ik jullie graag wat beter kennen. Dit kan via e-mail, sociale media of verkies je liever een persoonlijk gesprek? Dan mag je mij altijd bellen of nodig ik jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek.
Kan je onze datum in optie zetten?
Voor shoots zoals een zwangerschap, koppel sessie, moeder en kind, gezin,.. is dit eventueel mogelijk maar wel raad ik aan om zo snel mogelijk door te geven of deze datum door gaat of niet, zo kan ik indien nodig iemand anders inplannen. 

Voor een communie / lentefeest / receptie / babyborrel / doop / verjaardag,.. is dit niet mogelijk. Dit omdat deze evenementen meer tijd in beslag nemen en ik graag van te voren weet wat jullie van mij verwachten. Zo kan ik jullie een optimale service geven.
Wat is de investering?
Je kan kiezen uit drie verschillende beeldpakketten.

The Legacies staat voor het doorgeven van intieme momenten aan je dierbaren.
Hier boek je voor: koppel – zwangerschap – baby – moeder en kind – gezin
 
Embrace yourself is een cadeau van jezelf, voor jezelf. Hierbij vier jij jouw lichaam en help ik je jezelf te omarmen met een portie zelfliefde. We nemen ruim de tijd om te wennen, te vieren en te aanvaarden. 

Connect your business is hét pakket voor bedrijven en zelfstandigen. Wil je mooie portretfoto’s van jezelf en je collega’s? Wil je het nog persoonlijker aanpakken? Ga dan voor een blik achter de schermen, neem de klant mee in het dagelijkse leven van je passie. Zet je bedrijf op deze manier in de kijker en geniet!

Wil je mij boeken voor een evenement:
bv. communie / lentefeest / receptie / babyborrel / doop / verjaardag,.
Gelieve contact op te nemen voor meer informatie.
Wij zijn niet fotogeniek. Wat nu?
Dit hoor ik bijna elke keer en toch weet ik jullie mooi en spontaan op de foto te zetten. Jullie krijgen tijdens de fotosessie kleine opdrachtjes. De kinderen vinden dit vooral leuk en het zorgt er ook voor dat jullie als ouder minder bezig zijn met hoe jullie op de foto staan. 
Dit is het ideale knuffelmoment.
Hoeveel lang duurt een fotoshoot?
Zonder de reistijd erbij gerekend mag je rekenen op ongeveer 45min. 
Voor zakelijke fotoshoots of evenementen neem je beter eens contact op.
Wat moeten wij dragen qua kledij / accesoires?
Less is more! Bij het boeken van een afspraak krijg je via mail de brochure doorgestuurd. Zie het als mijn bijbel die je begeleidt tijdens de shoot. Zelf ben ik een grote fan van zachte natuurtinten and last but not least, geen logo’s / fluo of drukke prints. 
Verder vind je alle informatie terug in de brochure. 
Moet ik mijn haar en make-up verzorgen?
Dit mag altijd maar is zeker en vast geen vereiste. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in je vel. Draag je anders in het dagelijkse leven geen make-up, dan raad ik aan om dit tijdens de shoot ook niet te doen of hou het zo eenvoudig mogelijk.

Wil je een Embrace yourself boeken, dan zou ik zeggen ‘DOEN!’ Deze shoot is voor de vrouw die zichzelf wilt verwennen, die zichzelf wilt vieren in alle glorie dus waarom jezelf niet de volledige treatment gunnen? Je verdient het! 

Geef het van tevoren aan, als je dit wilt dan zorg ik ervoor dat je word verwend door de beste!
Waar gaat de fotoshoot door?
De fotoshoot gaat meestal buiten door op een locatie die wij samen bespreken. 
Wil je de shoot laten door gaan op een locatie binnen, dan kijken we wat er mogelijk is.
 Als deze locatie moet ‘gehuurd’ worden, dan zijn deze bijkomende kosten voor de klant.
Wat gebeurd er bij slecht weer?
Ik hou de buienradar enkele dagen van te voren in de gaten. Als er gesproken wordt van echt slecht weer dan wordt de shoot kosteloos verplaatst. Is dit niet mogelijk 
(bv. zwangerschap) dan wordt er gekeken of er een andere locatie mogelijk is. 
Hoe ga je om met kinderen die niet meewerken?
Geen zorgen! Ik geef de kinderen de tijd die zij nodig hebben om tot zichzelf te komen. Willen ze liever eerst wat rondrennen en de omgeving verkennen? Prima! Vaak haal ik mijn camera boven en maak ik al beelden zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. Van mij mag een kind ook écht kind zijn, ze hoeven geen colgate smile boven te halen of say cheese te roepen. We gaan op in het moment en laat deze voor zich spreken. 
 
Wanneer zijn onze foto’s klaar?
Eenmaal thuis kruipt er nog veel tijd in het selecteren en bijwerken van de foto’s. De levertijd voor de digitale beelden bedraagt 1 – 2 weken.
Hoe ver ga je in het bewerken?
Jullie beelden worden bewerkt in mijn gebruikelijke stijl. Dit is de stijl die je terug kan vinden op de website en op sociale media. Het enige dat ik weg werk zijn eventuele puistjes, wondjes, blauwe plekken, snotjes bij kinderen.. maar verder dan dit ga ik niet.
Het is nog steeds de bedoeling dat ‘jij’ op de foto staat.
Moeten we vooraf betalen?
Het moet niet, maar het mag. Je kan ook ter plaatse cash betalen of via payconiq.

Alleen bij een 2de annulering vraag ik een voorschot van €50 om een volgende afspraak te kunnen maken. Gebeurd dit niet, dan kan er geen fotoshoot geboekt worden. 
Wat als je ziek bent?
Dit kan altijd maar het is gelukkig nog niet voorgekomen. Indien het nodig is wordt de shoot verplaatst naar een andere datum, dit gebeurd samen in overleg met de klant. 
Als ik ziek ben tijdens een evenement dan zorg ik (in overleg met de klant) voor vervanging.

Hoe? Ik ben lid van een netwerk met professionele fotografen. In deze groep worden regelmatig ‘noodoproepen’ geplaatst, op deze manier kunnen wij elkaar helpen. Dit is alleen in uiterste nood en is tot nu toe nog niet voorgevallen.
Wat als je camera kapot gaat?
Bij een groot evenement zorg ik ervoor dat ik een extra camera bij de hand heb. Deze ga ik huren in combinatie met een lens, de huurprijs van dit materiaal word berekend bij het opmaken van de offerte.
Als we kiezen voor een album, maak jij dan de indeling?
Ja, uit de door jullie geselecteerde beelden maak ik een eerste opmaak. Zo krijgen jullie alvast een idee van de indeling. Nadien mogen jullie mee beslissen en eventuele veranderingen doorgeven, dit kan tot 3x toe gewijzigd worden. 
Kunnen we bij jou terecht voor prints en wanddecoratie?
Ja zeker! In samenwerking met een Nederlands bedrijf leveren wij hoogwaardige, handgemaakte albums en fotoproducten. 
We willen graag meer uren fotografie boeken dan we vooraf hebben afgesproken. Kan dat?
Ja zeker! Tijdens een evenement reserveer ik de volledige dag voor jullie in mijn agenda. Dit kan je ook de dag zelf nog doorgeven, als je dat wenst. Wil je dat ik vroeger kom fotograferen dan raad ik je aan om even te bellen, zo is de communicatie van beide kanten zeker duidelijk.
Bewaar je een back-up van onze foto’s?
Ja! Na afloop zet ik de foto’s meteen op een harde schijf. Ook blijven deze nog even op mijn geheugenkaart staan. Het is aangeraden om zelf ook een back-up te maken van jullie foto’s, zodat je deze niet kwijt raakt. Zelf houd ik de foto’s één jaar bij op mijn harde schijf, nadien worden ze verwijderd. 
Ik wil een cadeaubon bestellen, hoe doe ik dit?
Een cadeaubon bestellen kan via de website door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar [email protected] 
 
De cadeaubonnen zijn te bestellen in schijven vanaf €25,00 
Wil je de volledige shoot cadeau geven? Dat kan ook!

De bon kan gratis worden geleverd in een straal van 15km vanuit Assenede gerekend. Wil je de bon komen ophalen kan bij mij thuis, dan kan dit op afspraak. Indien beide niet mogelijk is kan de bon ook worden verzonden met de post (dit tegen verzendkosten).

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk
Stel jouw vraag

SHOOT

boeken

Let's

Connect

© Het gouden geluk 
menuchevron-downcross-circle