Menu
Menu

Into the holidays.

By Vanessa Cortvriendt on 4 november 2021
De dagen worden korter en de nachten frisser. Terwijl de herfst duidelijk voelbaar het land doorkruist, sluimeren de donkere dagen zachtjes ons leven binnen. Nog heel even klaart het ’s morgens vroeg op als we het uur terugdraaien en nemen we afscheid van oktober. De deuren van november gaan gretig voor ons open en we […]

De dagen worden korter en de nachten frisser. Terwijl de herfst duidelijk voelbaar het land doorkruist, sluimeren de donkere dagen zachtjes ons leven binnen. Nog heel even klaart het ’s morgens vroeg op als we het uur terugdraaien en nemen we afscheid van oktober. De deuren van november gaan gretig voor ons open en we kunnen niet ontkennen dat er een nieuwe fase aanbreekt.

De kleuren qua fotografie die ik tijdens de zomer steevast vermijd, omarm ik tijdens de herfst – en winterdagen met veel enthousiasme. Kledij met een rode tint, fluweel groen en gezellige prints met sneeuwvlokken. Ik hou er dan ook écht van, mits dit gecombineerd is met zachte neutrale tinten als wit, bruin en beige natuurlijk.

Ondertussen heb ik de donkere avonden opnieuw geaccepteerd en ontvang ik de gezelligheid die deze periode te bieden heeft. Zoals bijvoorbeeld de open haard dat het huis vult met warmte en gezelligheid. Het hout dat knispert op de achtergrond en de geur dat het bos dichterbij lijkt te brengen. Met een serie of een film schenken we onszelf een glas rode wijn uit, of een warme chocomelk. Da ‘s nog een moeilijke. Om nadien samen onder een fleece dekentje te kruipen en dankbaar te zijn voor deze kleine geluksmomenten.

Mijn gedachten dwalen af. November is nog maar net begonnen als ik al uitkijk naar de kerstdagen. Het is geen geheim dat kerst voor mij de gezelligste periode van het jaar is. Ik slenter dan ook maar al te graag van de ene winkel naar de ander om de sfeer op te snuiven. De lichtjes, de rendieren, een kerstmuziekje op de achtergrond maar vooral die kabouters met hun veel te hoge mutsen waardoor je enkel de ronde neusjes ziet, geweldig!

Let's go Christmas shopping! Vaak heb ik iets ‘kleins’ in gedachten en escaleert dit snel naar ‘oh, en dit’, ‘en dat!’ of ‘maar hij/zij verdiend dit echt wel”.
Het kan dus zomaar zijn dat je net iets te veel krijgt, het is waardering gecombineerd met liefde en vriendschap. Ik ben een gever.

Naast het feit dat ik zelf graag cadeautjes geef, maak ik met evenveel waardering, liefde en vriendschap jullie cadeaubonnen. Het zijn niet zomaar cadeaubonnen, zoals ik ze graag noem zijn het Giftcards, with a lot of magic!

Ons moment van bestaan is tijdelijk, het leven is vluchtig en ik wil herinneringen cadeau geven. Ik wil jullie een houvast geven aan een bepaald moment, een bijzondere fase in je leven, de band met een dierbare weergeven zoals ze is.

Met ouder worden besef ik des te meer hoe fragiel we hier zijn en dat we dankbaar moeten zijn voor alles en iedereen dat op ons pad komt. Daardoor heet mijn eerste beeldpakket en ook meteen het meest gekozen pakket ‘The Legacies’, omdat het belangrijk is om bijzondere momenten door te geven aan zij die achter ons komen. Het is toch een beetje een erfenis dat we achterlaten voor hen.

Zit jij met je handen in het haar en weet je niet wat je als geschenkje kan geven aan je ouders, lief, broer of zus, of iemand anders in je familie of vriendenkring die je nauw aan het hart ligt? Denk even aan mij, neemt contact met me op en ik pak jouw persoonlijk op maat gemaakte Giftcard, with a lot of magic in! Wie weet krijg jij ook nog een geschenkje van mij.

Veel liefs, Vanessa

Article written by Vanessa Cortvriendt

Geef een reactie

Gerelateerde Posts

Let's

Connect

© Het gouden geluk 
menuchevron-downarrow-downcross-circle